We hebben al vaker geschreven over de bouwambitie van Dijk en Waard. Als het aan het college ligt worden er voor 2030 zo'n 10.000 woningen gebouwd. De gemeente wil weten wat jongeren tussen de 18 en 30 jaar belangrijk vinden en heeft een vragenlijst gelanceerd.

"Jongeren krijgen nu de kans om invloed uit te oefenen op de toekomst van wonen in de gemeente", schrijft Dijk en Waard. Als onderdeel van de aanstaande beleidsvisie rond wonen wil de gemeente weten wat de wensen van jongeren zijn. "Of je nu op zoek bent naar een eigen huis, een huurwoning of een koopwoning, een appartement of juist een huis met een tuin – jouw mening telt!"

Tot en met donderdag 7 september is het voor jongeren mogelijk om de vragenlijst in te vullen. Dat kan via dijkenwaard.nl/wonen.
Pin It
Bekeken: 1813x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/