De in Oudkarspel geboren Mikki van Wijk is zaterdag te zien in televisieprogramma The Talent Scouts op SBS6. Van Wijk deed vier jaar geleden al mee aan The Voice of Holland. Toen bereikte ze de halve finale.

"Ik heb heel leuk nieuws. Aankomende zaterdag zal ik een liedje voor jullie zingen waar ik mijn volledige gevoel in heb gestoken", vertelt de inmiddels in Amsterdam wonende Van Wijk. Ze treedt op met het nummer Verloren & Verliefd. "Voor de mensen die mij al langer volgen is het wel bekend dat ik al ongeveer vijf jaar aan mijn muziekcarrière werk. Ik zie dit als een nieuwe ervaring en een opstapje om te laten zien wat ik de afgelopen tijd allemaal heb geleerd."

Bij de nieuwe talentenjacht gaan juryleden Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie de strijd met elkaar aan. Elke scout heeft hetzelfde doel: de beste zangtalenten aan zich binden. Het winnende talent mag optreden op festival Pinkpop en daarbij 25.000 euro besteden aan de perfecte performance. The Talent Scouts is zaterdagavond vanaf 20:30 uur te zien op SBS6. (Foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 1244x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/