Het heeft even geduurd, maar het pannenkoekenrestaurant van zanger Douwe Bob in Egmond aan Zee gaat dit weekend open. Vorige maand werd het feestelijke startsein van Bobby's Pancakes nog uitgesteld. Volgens de zanger had het horecabedrijf toen nog niet alle vergunningen.

De opening staat gepland voor zondag 30 juli. "We hebben hard gewerkt met ons team", vertelt de zanger op zijn Instagrampagina. Douwe Bob is onder meer bekend van nummers als Hold Me en Sweet Sunshine. In 2016 deed hij mee aan het Eurovisie Songfestival en werd hij elfde.

De zanger is voor vijftig procent eigenaar van het pannenkoekenrestaurant in Egmond aan Zee. Eerder deze week werd bekend dat het restaurant van Douwe Bob in Amsterdam, niet meer op zijn naam staat. Volgens zijn manager focust de zanger zich 'al een tijdje op andere zaken'.
Pin It
Bekeken: 1292x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/