In Heerhugowaard is brand uitgebroken in een bedrijfspand aan de Industriestraat. De eerste melding van de brand kwam zondagmiddag rond 16:50 uur binnen bij de hulpdiensten. Al snel werd duidelijk dat de brand zodanig ernstig was dat er moest worden opgeschaald naar het niveau 'middelbrand'.

Volgens getuigen gaat het om een leegstaand pand. Eerder was op deze locatie het kinderdagverblijf 'Babbels' gevestigd. De brand zou aan de achterzijde van het gebouw zijn uitgebroken, daar waar de garage was gevestigd.

Bij een middelbrand schat de brandweer in dat de brand niet met reguliere middelen te blussen valt. Een enkele bluswagen is niet genoeg, er wordt gevraagd om meer bluskracht. Het vuur in het bedrijfspand in Heerhugowaard grijpt dus dermate snel om zich heen dat deze opschaling noodzakelijk is.

De Industriestraat is één van de belangrijkste toegangswegen tot bedrijventerrein De Zandhorst. Niet ver van deze plek woedde vanmorgen nog een autobrand, waarvan werd vermoed dat die aangestoken was. Een verband tussen beide incidenten kan op dit moment evenwel niet worden hardgemaakt.
Pin It
Bekeken: 2926x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/