Het oogcentrum en Intersko, producent van orthopedische schoenen, komen samen in een nieuw pand in het stationsgebied van Heerhugowaard. Dat maakt de gemeente Dijk en Waard bekend. Het is volgens de gemeente belangrijk dat dit centrum in de buurt van een OV-knooppunt komt, omdat beide organisaties een bovenregionale functie hebben.

Het nieuwe gebouw moet verrijzen op een braakliggend stuk grond aan de Gildestraat, naast de al bestaande locatie van het Oogcentrum. Dit Oogcentrum wordt zeker niet alleen door inwoners van Dijk en Waard bezocht, uit heel de regio komen mensen hiernaartoe voor specialistische oogzorg. Datzelfde geldt voor Intersko. Daar komen uit wijde omtrek mensen naartoe die orthopedische schoenen nodig hebben. De gemeente wil daarom graag dat het nieuwe centrum goed bereikbaar is met bus en trein.

De intentieovereenkomst met wethouder Nils Langedijk is inmiddels ondertekend door Rob Wouters van Oogcentrum Noord-Holland, op de foto links van het midden, en eigenaar Marcel van het Hof van Intersko, op de foto rechts van het midden. Voor Wouters gaat het om een uitbreiding van het bestaande Oogcentrum. Marcel van het Hof verhuist: Intersko is nu gevestigd aan de Industriestraat, maar dat gebouw is verkocht om er woningen te kunnen realiseren. In het nieuwe gebouw zal Intersko onder meer een showroom inrichten. (foto: gemeente Dijk en Waard)
Pin It
Bekeken: 1556x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/