De buurtsportcoaches van Heiloo organiseren op donderdag 24 augustus een pannatoernooi op het hoofdveld van De Foresters Heiloo. Het toernooi start om 13:45 uur en is speciaal voor kinderen van tien tot en met zestien jaar. Deelname is gratis.

Bij panna speel je één tegen één in de pannakooi. Degene die na twee minuten de meeste doelpunten heeft gemaakt óf de ander tijdens de wedstrijd een panna heeft gegeven, wint! "Vooraf aanmelden is niet nodig", schrijven de buurtsportcoaches in een bericht op sociale media. Voor meer informatie is het mogelijk om contact op te nemen met jongerenwerker Romy Vlaar. Zij is te bereiken via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06 15 59 69 78.
Pin It
Bekeken: 577x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/