Vanaf 8:30 woensdagochtend is het treinverkeer in Noord-Holland stilgelegd. Die keuze is gemaakt door de Nederlandse Spoorwegen. De zomerstorm die over onze regio raast is volgens het spoorbedrijf "zwaarder dan verwacht". Het KNMI stelde de alarmfase dan ook bij van code geel, via code oranje, naar code rood. Reizigers wordt verzocht thuis te blijven.

In de meeste treinen was het al niet heel druk, laten de gegevens op treinposities.nl zien. Veel reizigers hadden na de berichtgeving van dinsdagavond al de afweging gemaakt om tijdens het stormweer niet te reizen. Thuiswerken is voor veel werknemers nog altijd goed mogelijk.

Het is op dit moment nog niet bekend vanaf wanneer het treinverkeer weer wordt opgestart. Code rood loopt voor onze regio om 12:00 af, maar dan zullen nog niet alle treinstellen meteen op hun juiste plek staan. Het advies blijft dus om een eventuele treinreis uit te stellen.
Pin It
Bekeken: 2052x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/