In Heerhugowaard is een scooterrijder ernstig gewond geraakt door een botsing met een graafmachine. Het ongeluk gebeurde dinsdagmiddag op de N242, ter hoogte van het spoorwegviaduct, niet ver van het Alkmaarse bedrijventerrein Beverkoog.

De scooter reed op het fietspad, waarlangs een graafmachine stond. Getuigen stellen dat de graafmachine over het fietspad heen draaide toen de scooter opdook. De scooter moet met flinke kracht tegen de machine zijn gekomen. Het slachtoffer raakte door de klap en de val die daar het gevolg van was ernstig gewond. De toegesnelde ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeersongevallenanalyse onderzoekt de toedracht van het ongeval, want het is niet geheel duidelijk hoe het heeft kunnen gebeuren. Omdat het ongeluk op het fietspad plaatsvond had het wegverkeer op de N242 geen grote hinder van het ongeluk.
Pin It
Bekeken: 3708x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/