Op de A9 vanuit Alkmaar richting Haarlem zijn brokken beton op de weg gekomen. Ze brokkelden af van een betonnen brug bij Akersloot. Door het beton zijn zeker vijf auto's beschadigd geraakt. Het verkeer richting Haarlem en Amsterdam is fors vertraagd.

Door de brokstukken zijn twee rijstroken afgesloten, meldt mediapartner NH Nieuws. De spitsstrook is wel open. Een woordvoerder van de politie laat weten dat een aantal voertuigen lekke banden hebben nadat ze over de brokstukken zijn gereden. Hierbij zijn geen gewonden gevallen, wel hebben enkele voertuigen 'behoorlijke schade' opgelopen.

Het verkeer op de A9 rijdt nog, maar wel flink trager. Rijkswaterstaat laat weten dat de twee rijstroken de komende uren dicht blijven. De inspectie gaat de staat van het viaduct bekijken. "Het is niet zeker of daarna het verkeer onder het viaduct door kan rijden", laat een woordvoerder weten.

Hoe ernstig de auto's beschadigd zijn geraakt is nog niet duidelijk. Ook is niet bekend hoe het kan dat er brokstukken los zijn gelaten.
Pin It
Bekeken: 6796x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/