Fleur Bakker wordt de nieuwe kinderburgemeester van Heiloo. Haar installatie staat gepland op maandag 10 juli en zal tegelijkertijd het afscheid van huidig kinderburgemeester Maurits van Schouten zijn.

Hij gaat na de zomervakantie naar de middelbare school en draagt daarom het stokje over aan Fleur. In mei begon de gemeente met de zoektocht naar een nieuwe kinderburgemeester en konden geïnteresseerden zich aanmelden. "Het was een moeilijke keuze want alle kandidaten waren erg gemotiveerd en hadden veel goede ideeën", vertelt burgemeester Mascha ten Bruggencate. "Wat ik zelf leuk vind is dat nu voor het eerst een meisje kinderburgemeester wordt." Fleur is tien jaar en zit in groep zeven van basisschool St. Radboud.

Als kinderburgemeester krijgt zij de taak om kinderen uit de gemeente te vertegenwoordigen: wat vinden kinderen belangrijk en waar vragen ze aandacht voor. Ook gaat Fleur de burgemeester helpen bij een aantal evenementen en bijzondere gebeurtenissen. De benoeming van Fleur staat op de agenda voor de gemeenteraadsvergadering van maandag 10 juli. De vergadering start om 19:30 uur. Geïnteresseerden kunnen de politieke avond in het gemeentehuis bijwonen of via een livestream volgen.
Pin It
Bekeken: 556x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/