De installatie van de nieuwe kinderburgemeester van Heiloo staat gepland op maandag 10 juli. Dat heeft de gemeente bekendgemaakt. Op dit moment is Maurits van Schouten van basisschool De Duif kinderburgemeester, maar na de zomervakantie gaat hij naar de middelbare school.

De afgelopen weken heeft Heiloo de vacature voor de nieuwe kinderburgemeester opengesteld. De gemeente zoekt naar een kind dat graag betrokken is bij onderwerpen die er spelen. Ook vindt Heiloo het belangrijk dat de nieuwe burgemeester plezier haalt uit het ontmoeten van mensen en niet bang is om zijn of haar mening te geven.

Wie de nieuwe kinderburgemeester van Heiloo wordt is nog niet bekend. De installatie op maandag 10 juli zal tegelijkertijd het afscheid van Van Schouten te zijn.
Pin It
Bekeken: 645x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/