Vanaf volgende week dinsdag heeft Dijk en Waard een online platform voor mensen die iets voor iemand anders willen betekenen. De website heet hetvrijwilligerspuntdijkenwaard.nl. De bedoeling is dat iedereen in Dijk en Waard een vrijwilligersklus kan aanbieden of opzoeken, die passend is en waar beide partijen blij van worden.

Het idee voor de website is bedacht door de stichting Wonen Plus Welzijn. Via de site en de app kan je bijvoorbeeld iemand in de buurt vinden die hulp zoekt om de hond uit te laten, of misschien wil je zelf wel penningmeester worden bij een organisatie voor cultuur. Ook zorgt het online platform ervoor dat je geholpen kan worden als je zelf iets niet kunt doen.

Als je hulp nodig hebt bij iets, of je wilt graag iemand anders helpen, dan kan je je vanaf 4 juli aanmelden via hetvrijwilligerspuntdijkenwaard.nl.
Pin It
Bekeken: 1141x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/