Bibliotheek Heiloo verhuist tijdelijk naar De Strandwal aan de Olvendijk. De verhuizing naar het culturele centrum op het GGZ-terrein vindt plaats van 10 tot en met 15 juli. In die periode is de bieb gesloten. De deuren op de tijdelijke locatie zullen op 18 juli openen.

Inmiddels zijn de werkzaamheden voor de herinrichting van het voormalige Rabo-gebouw gestart. Voor de werkelijke verbouwing heeft de bibliotheek tijdelijk onderdak gevonden in De Strandwal. "Dit is geen grote ruimte, maar er is genoeg plek voor het lenen en inleveren van boeken", laat de bibliotheek op de eigen website weten. "Verder streven we naar een zo compleet mogelijke dienstverlening zoals u dat van ons gewend bent. De bibliotheek is erg blij van deze tijdelijke locatie gebruik te mogen maken."

Tijdens de verhuisperiode wordt geen boete gerekend voor het later inleveren van boeken en andere materialen. Verder wordt de leenperiode in de maanden juli en augustus verlengd van vier naar zes weken.

De tijdelijke bibliotheek in De Strandwal is vanaf de 18e telkens van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 10:00 en 18:00 uur. Bezoekers die met de auto komen wordt gevraagd om gebruik te maken van de ingang ‘Ypesteinerlaan’. Er is genoeg parkeergelegenheid. Meer informatie is te vinden op bibliotheekheiloo.nl.
Pin It
Bekeken: 573x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/