Liefhebbers van karten waren dit weekend van heinde en verre naar Limmen gekomen. Het weer was voor deze liefhebbers nauwelijks een spelbreker, al viel langs de kanten wel op dat toeschouwers de schaduw opzochten. Maar toch, iedereen was het daar wel over eens: "De Grand Prix wil je niet missen."

Want dat was de wedstrijd die op deze hete zondag werd verreden in Limmen: de Grand Prix Limmen. Een serieuze kartwedstrijd, dus het scherm met de rondetijden werd scherp in de gaten gehouden. Al zal niet ieders blik even scherp zijn geweest, want langs de kanten werd een verfrissend biertje zeker niet afgeslagen. Het was gezellig in het dorp, dat er voor even als een grote kartbaan uitzag.

Karters kwamen uit heel de regio en zelfs van verder. Een fotoverslag van het evenement kan worden bekeken op de Facebookpagina van Heiloo Centraal.
Pin It
Bekeken: 657x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/