Hitte en techniek blijken dezer dagen niet altijd even goed samen te gaan. Zo ook op de Hamsterkoog in Alkmaar, waar volgens een ooggetuige een voertuig 'spontaan' vlam vatte. Gelukkig kon erger worden voorkomen door een snelle interventie van de toegesnelde brandweer.

De brand ontstond in een oplegger, eigendom van een autobedrijf aan de Hamsterkoog. Hoewel het voertuig, afgaande op de verklaring van de getuige, stilstond, kon er toch brand ontstaan in de motor van de wagen. Het vuur werd tijdig opgemerkt.

De brandweer was snel ter plaatse. De route van de brandweerwagen, via de binnenstad en de Frieseweg, zal wel de nodige Alkmaarders hebben gealarmeerd. Maar uiteindelijk liep de autobrand dus letterlijk met een 'sisser' af. Het voertuig zelf is uiteraard beschadigd, maar het vuur sloeg niet over op omliggende gebouwen of andere auto's.
Pin It
Bekeken: 1874x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/