Een deel van de Alkmaarse Ring krijgt nieuw asfalt. Dat betekent dat weggebruikers in de maand juli rekening moeten houden met extra reistijd. In etappes wordt de weg tussen Kooimeer en Leeghwaterbrug van nieuw asfalt voorzien, met afsluitingen en omleidingen tot gevolg.

Om precies te zijn gaat het om het stuk Ringweg tussen de aansluiting met de A9 en de al genoemde Leeghwaterbrug. De Ringweg is daar breed, dus het asfalteren kan stukje voor stukje plaatsvinden. Eerst wordt het deel van de weg in zuidelijke richting onder handen genomen, van maandag 10 tot vrijdag 14 juli. Dat is dus de weghelft waarover automobilisten normaal in de richting van Amsterdam en Haarlem rijden.

Tussen maandag 17 juli en vrijdag 21 juli vindt de tweede helft van de werkzaamheden plaats. Dan wordt de weghelft in de richting van Oudorp en Heerhugowaard geasfalteerd.

Overdag kan het verkeer, aan verminderde snelheid, doorrijden over de gebruikelijke route. 's Nachts, van 20:00 's avonds tot 5:00 's ochtends, zullen er omleidingen zijn. In de eerste week, vanaf 10 juli, gelden die omleidingen voor verkeer richting Amsterdam en verder. In de tweede week, vanaf 17 juli, gelden die omleidingen voor verkeer richting Oudorp en Heerhugowaard.
Pin It
Bekeken: 4314x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/