Ook toen was het al zo zonnig: het eerste weekend van juni, het weekend van Kaeskoppenstad. De bezoekers van het tweedaagse evenement hebben de afgelopen weken hun mening mogen geven in een bezoekersenquête. Daaruit komt naar voren dat er met grote tevredenheid wordt teruggezien op het evenement. "Bezoekers waarderen Kaeskoppenstad met een 8,7."

Dat laat de aankomende voorzitter van Kaeskoppenstad, Daniëlle Koelemij, weten aan Alkmaar Centraal. Deze week werd zij samen met scheidend voorzitter Klaas Kirpensteijn geïnterviewd door Alkmaar Centraal, toen kwam de bezoekersenquête al even aan de orde. Nu zijn daar dus ook de resultaten van. Het gemiddelde rapportcijfer van 8,7 is een opsteker. "Wat we doen maakt bezoekers enthousiast!"

Opmerkelijk is dat bijna de helft van de bezoekers (43,1 procent) aangaf voor de eerste keer naar Kaeskoppenstad te zijn geweest. Het evenement weet ook na de vele jaren dus nog nieuw publiek aan te spreken. Er is ook een vaste groep terugkerende bezoekers, 21,4 procent van de ondervraagden komt bijna ieder jaar wel naar Kaeskoppenstad. Het bijzondere verhaal van Kaeskoppenstad, met de nadruk op historie, kan de bezoekers duidelijk bekoren.

In de bezoekersenquête van Kaeskoppenstad werd bezoekers ook gevraagd of ze misschien zelf zouden willen meedoen. Dat heeft een indrukwekkend aantal van zestig nieuwe vrijwilligers opgeleverd. Het gaat niet onder meer om figuranten - of 'acteurs', om met Koelemij te spreken: "Onze figuranten zijn eigenlijk echte acteurs." Maar ook het bouwteam ofwel 'schrijnwerkersgilde' mag nieuwe vrijwilligers verwelkomen. Andere bezoekers willen helpen met de promotie, de organisatie of het maken van kleding. De volgende editie kan dus wederom op veel inzet van echte Kaeskoppen rekenen. (foto: Stichting Kaeskoppenstad)
Pin It
Bekeken: 1590x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/