Op de N242 bij Heerhugowaard is donderdag aan het eind van de middag een groot ongeluk gebeurd. Daarbij waren meerdere voertuigen waaronder een vrachtwagen van afvalinzamelaar GP Groot betrokken. De vrachtwagen is gekanteld en overdwars op de rijbaan richting Heerhugowaard terechtgekomen. De provinciale weg bij Heerhugowaard is in beide richtingen gestremd.

Het ongeluk gebeurde donderdagmiddag rond 17:45 uur. Het ging mis toen een bij een kopstaartbotsing betrokken auto door de berm schoot. De wagen kwam op de verkeerde weghelft terecht en vervolgens probeerde de vrachtwagenchauffeur de auto uit alle macht te ontwijken. De vrachtwagen kantelde en ook vier andere auto's raakten beschadigd bij het ongeval.

Vanwege het ongeluk rukten de hulpdiensten groots uit. Vier mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. Over de oorzaak van het verkeersongeluk is nog niets bekend. Aan Streekstad Centraal benadrukte de politie donderdagavond dat de weg in ieder geval de aankomende uren nog dicht blijft.
Pin It
Bekeken: 23445x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/