Bij een aanrijding in de Vondelstraat, ter hoogte van de Oosterhout, is zaterdagmiddag een voetganger gewond geraakt. Volgens getuigen reed de auto in de richting van de Willem de Zwijgerlaan. De voetganger zou zijn overgestoken in de richting van de Colijnstraat toen hij door de auto werd geschept. De precieze toedracht wordt nog onderzocht.

Na het ongeval, dat rond 16:00 uur plaatsvond, kwamen twee ambulances ter plaatse. De aangereden voetganger is vervolgens gewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet ter plaatse onderzoek naar hoe het ongeluk kon gebeuren.

Kort na het ongeluk was er sprake van dat niet een voetganger, maar een fietser zou zijn geschept, maar deze informatie bleek dus onjuist. [UPDATE] Zondag werd duidelijk dat het slachtoffer aan zijn verwondingen is overleden.
Pin It
Bekeken: 6292x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/