In het Bergense sportcentrum De Beeck werd afgelopen zaterdag de eerste banenbeurs gehouden speciaal voor Oekraïners uit de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Werkzoekende Oekraïners konden kennismaken met lokale en regionale bedrijven en uitzendbureaus. De beurs werd geopend door burgemeester Lars Voskuil. Hij benadrukte dat hij het zo mooi vindt dat de Oekraïners enorm hun best doen om mee te draaien in de lokale samenleving.

Zo’n 40 Oekraïners bezochten de beurs en konden terecht bij stands van onder meer uitzend- en re-integratiebureau Herenbos en diverse horecabedrijven. Daarnaast konden ze voor informatie en aanmelding terecht bij verschillende andere uitzendbureaus, zoals Belona4Work en PDZ. Yannick Hendrix van projectteam Oekraïne vond de bijeenkomst een succes. “Ik zag veel Oekraïners formulieren invullen en zowel Oekraïners als werkgevers reageerden enthousiast!”

De banenbeurs was een initiatief van NHN Werkt Door en het WerkgeversServicepunt in samenwerking met de BUCH-gemeenten. "We willen Oekraïners actief helpen met het vinden van werk. Op een laagdrempelige manier hebben zij hier kennis gemaakt met verschillende werkgevers in de regio", aldus Bianca Vriend, mobiliteitsadviseur van NHN Werkt Door. (foto: gemeente Bergen)
Pin It
Bekeken: 266x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/