De Boulevard Noord in Egmond aan Zee biedt een prachtig uitzicht op de zee. Op Pinksterzondag 28 mei kan daar ook gekeken worden naar de kunstwerken van bijna 40 kunstenaars. Dan is er namelijk weer een kunstmarkt. Kunstenaars uit het hele land komen naar de markt en natuurlijk zullen Derpse kunstenaars er ook staan.

De kunstmarkt is georganiseerd door Dehe markten. Dit organisatiebureau hield vorige week op Hemelvaartsdag al een kunstmarkt in Schoorl. Dit weekend wordt er dus in Egmond rondgeneusd tussen het ruime assortiment aan kunstwerken. De kunstenaars staan bij hun eigen kraam om te praten over hoe ze de kunstwerken hebben gemaakt en bedacht.

Tegenover de Boulevard is er natuurlijk genoeg gelegenheid om nog een terrasje mee te pakken. De markt duurt van 11:00 tot 17:00 uur.

 
Pin It
Bekeken: 841x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/