Donderdag rond 15:45 uur heeft een schietincident plaatsgevonden in een zijstraat van de Willem Hedastraat in Alkmaar. Er is een gewonde gevallen. Hij is aanspreekbaar en naar het ziekenhuis gebracht. De politie is groots uitgerukt en zette een helikopter in maar er is nog geen verdachte aangehouden.

De politie plaatste om 16:15 uur een Burgernetoproep met het verzoek om uit te kijken naar een blanke man van ongeveer 1,88m lang. Hij was zwart gekleed, droeg een baseball pet en had een grote shoppertas bij zich. De politie roept op om de verdachte vooral niet te zelf benaderen maar 112 te bellen.

Woensdagmiddag raakte een 46-jarige man gewond bij een schietincident in de Willem Kalfstraat. Deze ligt vlakbij de Willem Hedastraat. Voor zover bij de politie bekend, is de man die gisteren werd beschoten niet opnieuw het slachtoffer. Of er een verband is tussen de twee incidenten wordt nog uitgezocht. De dader van gisteren voldoet wel aan het zeer summiere signalement.
Pin It
Bekeken: 3917x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/