Theater Cool Kunst en cultuur in Heerhugowaard organiseert een 'Proefmaand' met gratis proeflessen voor jong en oud. Van vrijdag 16 december tot en met dinsdag 31 januari kunnen deelnemers zich gratis aanmelden voor een individuele proefles van 20 minuten. Tijdens de proefles kunnen deelnemers het instrument naar keuze uitproberen, kennismaken met de docent en de sfeer proeven in de muziekstudio’s.

Tijdens de Proefmaand zijn er ook gratis proeflessen voor groepen van 16 tot en met 21 januari. Denk bijvoorbeeld aan een proefles ukelele spelen, tekenen en schilderen, fotografie, theater, Muziek op Schoot voor dreumesen of peuters of improvisatietheater.

Per instrument is een beperkt aantal proeflessen, dus wees er snel bij. Iedereen mag één gratis proefles per instrument volgen. Is een proefles volgeboekt, dan wordt gekeken of er later in het jaar nog een ingepland kan worden.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 1127x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/