Woensdag 7 december hebben leerlingen van het PCC, het Murmellius, het Dalton en Jan Arentsz gestreden om de eervolle titels Beste Debatteam en Beste Debater tijdens de zevende editie van het Alkmaarse scholierendebat.

Na het bijna 3 uur durende debat wist het Jan Arentsz met één punt verschil te winnen van het Dalton College. Het Murmellius Gymnasium en het PCC moesten daar achter aansluiten. Voormalig wethouder Elly Konijn overhandigde de prijs aan de winnaars. De beste debater bleek Julius van het Murmellius Gymnasium te zijn.

De vier debat teams moesten het in twee rondes tegen elkaar opnemen. Raadsleden Rob Haverlag , Elly Konijn en Roy Seignette  vormden de jury. Halverwege liet burgemeester Anja Schouten weten zeer onder de indruk te zijn van het niveau van het debat: "Het is heerlijk om naar jullie te kijken en te luisteren"
Pin It
Bekeken: 1677x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/