De gemeenteraad van Heiloo gaat over twee weken zeer waarschijnlijk akkoord met 'optie B' om de verkeersdrukte in het dorp te spreiden. Optie B is een knip in de Kanaalweg en eenrichtingsverkeer op de Willibrordusweg. Maandag in de vergadering van de raadscommissie hebben Heiloo-2000, VVD en uiteindelijk ook D66 laten weten deze aanpassingen in het Verkeersplan 2018-2030 op te willen nemen.

De meerderheidscoalitie beseft zich dat optie B van adviesbureau Goudappel niet populair zal zijn bij bewoners langs de wegen die drukker worden, maar vindt ingrijpen noodzakelijk. Temeer omdat Heiloo flink groeit. Het college sprak zich al eerder uit voor optie B. De aanpassingen zullen worden uitgevoerd nadat de A9-aansluiting klaar is, en zijn eventueel omkeerbaar.

PvdA en Gemeentebelangen Heiloo zijn tegen de knip in de Kanaalweg en eenrichtingsverkeer op de Willibrordusweg, maar de arbeiderspartij gaf geen alternatief. Het alternatief van GBH is geen A9-aansluiting maken en afwachten wat de geplande snelheidsmatigende maatregelen op de Stationsweg, Zeeweg, Zevenhuizerlaan op gaan leveren.

CDA is voor optie D, aangedragen door het Verkeerspanel en een aantal inwoners. Optie D gaat uit van eenrichtingsverkeer op meerdere wegen in het centrum en heeft volgens adviesbureau Goudappel hetzelfde effect als B: verkeer verschuift van het centrum met name naar de (daarop ingerichte) route Ypesteinerlaan-noord – Rosendaal. Goudappel adviseert optie B, met wat aanvullende maatregelen. Heiloo Lokaal leek nog te twijfelen tussen opties B en D.
Pin It
Bekeken: 578x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/