Ze zien het afgelopen jaar het aantal wedstrijdzwemmers teruglopen, AquaWaarD uit Heerhugowaard. De vereniging wil het wedstijdzwemmen onder de aandacht brengen om meer zwemmers te krijgen. "Wie weet loopt de volgende Pieter van den Hoogenband of Ranomi Kromowidjojo gewoon in Dijk en Waard rond."

Borstcrawl, rugcrawl, schoolslag, vlinderslag en dan vooral zo snel mogelijk. Zwemvereniging AquaWaarD uit Heerhugowaard zoekt nieuwe wedstrijdzwemmers. "Je bent bezig met je persoonlijke records en daarnaast zwem je om samen met anderen punten te verzamelen voor de club", legt Conny Kerkhofs van Aquawaard uit. "Maar voordat je wedstrijden gaat doen krijg je eerst een training om beter en sneller te kunnen zwemmen."

Volgens Kerkhofs zijn de prestaties belangrijk, maar gaat het bij AquaWaarD vooral om de gezelligheid. "De grote groep zwemmers zijn van verschillende leeftijden en gaan samen met twee coaches naar de wedstrijden. Het is echt supergezellig." Geïnteresseerden kunnen zich via het proeflesformulier op aquawaard.nl aanmelden voor een training in zwembad Waardergolf.
Pin It
Bekeken: 1331x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/