Jan Meijer dacht donderdag gewoon naar zijn werk te gaan, maar hij zal die dag niet snel vergeten. De verkeersregelaar werd op klaarlichte dag aangereden door een automobilist. "Het is verschrikkelijk. Ik ben nog steeds aan het trillen."

Het gebeurde rond 12:45 uur op de Rijnstraat in Alkmaar. Ter hoogte van de Waalstraat werd Jan Meijer aangereden door een zwarte auto. "Ik stond bij de kruising en opeens kwam een auto op me af. Ik gaf nog een stopteken, maar hij gaf nog gas bij. Gelukkig stond ik iets naast de weg, want anders had het heel anders af kunnen lopen."

De verkeersregelaar werd door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bij NH Radio deed hij zijn verhaal. "Het is te triest voor woorden. Ik sta juist voor de veiligheid van anderen en dan gebeurt dit."

Direct na de aanrijding is het politieonderzoek gestart, maar er ontbreekt nog ieder spoor van de bestuurder van de zwarte auto. "We hopen dat getuigen zich melden of dat de bestuurder van de auto contact met ons opneemt", vertelt een politiewoordvoerder. "We nemen de zaak zeer hoog op."
Pin It
Bekeken: 1587x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/