Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag tegen een brug in de Burgemeester Dalenbergstraat in West-Graftdijk gereden en daarna de sloot in geschoten. Twee van de totaal vier inzittenden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De automobilist reed rond 01:30 uur over de Burgemeester Dalenbergstraat, parallel aan de N244, en nam de knik voor de brug over De Langesloot niet goed. De auto botste op de betonnen brug en belandde zonder voorwiel de sloot in.

Alle hulpdiensten werden ingeschakeld, inclusief de traumahelikopter. Nadat de vier inzittenden uit de auto waren heeft de brandweer nog even in het water gezocht naar een vijfde, tot duidelijk werd dat die er niet was. Alle vier zijn ze gecontroleerd door ambulancepersoneel, waarna twee van hen naar het ziekenhuis zijn afgevoerd.

De afgeschreven auto is door een berger uit het water gehaald (foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 2080x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/