Het 4x400m damesteam van Nederland heeft zaterdag afgetekend goud gewonnen tijdens het EK Atletiek in München. Het kwartet met daarin Lisanne de Witte uit Heiloo verpulverde en passant met een tijd van 3:20,87 min. het Nederlands record én de beste Europese seizoenstijd. Ook haar zus Laura de Witte verdiende een gouden plak, vanwege haar bijdrage in de voorronden.

De oranjemeiden waren vooraf favoriet, samen met Groot Brittannië en titelverdediger Polen. In de voorronde plaatste het team, toen met Andrea Bouma, Lieke Klaver, Laura en Lisanne de Witte, zich zonder problemen voor de finale door hun serie te winnen.

In die finale liep Eveline Saalberg een nette eerste ronde, waarna Lieke Klaver de kop pakte op haar laatste rechte stuk. Lisanne de Witte werd weer voorbij gelopen door de Britse en Belgische concurrenten, en de Poolse kwam dichtbij, maar ze liet zich niet gek maken. De 29-jarige atlete van AV Trias naderde uiteindelijk de twee voor haar nog, en gaf zo Femke Bol een mooie uitgangspositie. De kersverse Europees kampioene 400m en 400m horden kroop dicht achter de koplopers, ging er voor het laatste rechte stuk voorbij en liep daarna soeverein naar de overwinning. (foto: Bjorn Parée)
Pin It
Bekeken: 979x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/