Het melkveebedrijf van de familie Groot in Zuidschermer doet op 6 juni mee aan de Boerderijdagen van Campina. Samen met 75 andere boerderijen in Nederland openen zij dan de staldeuren voor publiek. Het is de vijftiende keer dat Campina de Open Boerderijdagen organiseert en mensen de kans geeft om kennis te maken met het boerenleven.

Op Tweede Pinksterdag wordt jong en oud een kijkje geboden op het boerenerf: van een boerderijrondleiding tot leuke en leerzame spelactiviteiten. Zo laat de boer zien hoe de melk van de grazende koeien in de wei terechtkomt in het glas thuis op tafel.

Tijdens de Campina Open Boerderijdagen kan het hele gezin producten proeven en activiteiten doen die horen bij het boerenleven. Voor kinderen zijn er allerlei spellen te spelen, zoals racen op skippykoeien, levensgroot memoryen, melkpakken vissen en een uitdagend parcours afleggen. Ook is er een boerenphotobooth en kunnen kinderen zich laten schminken. Aan het eind van de dag kunnen ze een koe-medaille en boerderijbewijs verdienen.

De staldeuren van de familie Groot aan de Blokkerweg 2 in Zuidschermer staan open van 10:00 uur tot 16:00 uur, de toegang is gratis. Andere deelnemende boerderijen buiten de regio Alkmaar, die ook meedoen op de vrijdag na Hemelvaartsdag, zijn te vinden op de website van de zuivelgigant.
Pin It
Bekeken: 4159x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/