Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Na haar studie Hospitality Management aan NHL Stenden te Leeuwarden vervolgde Priscilla de Graaf haar reis binnen de gastvrijheidssector bij Hotel Pulitzer Amsterdam. Sinds anderhalf jaar heeft Priscilla haar eigen trainingsbedrijf ‘Circle of Smiles’ waar zij bedrijven helpt met het verbeteren van externe en interne gastvrijheid. Daarnaast is zij ook teruggekeerd naar NHL Stenden als placement coach. Priscilla voelt zich gelukkig wanneer zij anderen een lach op het gezicht kan toveren. Ook hecht ze waarde aan de kleine gebaren, zoals een bedankkaartje of presentje na een training. Als het maar oprecht is!

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 1903x