Twee jaar lang mocht er vanwege Corona geen Koningsdag gevierd worden zoals we dat gewend zijn. Maar dinsdagochtend waren de eerste tekenen van een ouderwetse versie al goed zichtbaar en in Alkmaar kwam het feestje dinsdagavond al lekker op gang. Op diverse plekken in de binnenstad werd gezongen, gedanst en... een klein beetje gedronken.

Maar ook de vrijmarkt draaide al volop voor wie de afgelopen twee jaar de zolder of schuur vol heeft laten lopen is dit natuurlijk de kans om de financiële en logistieke situatie sterk te verbeteren. Tenminste, voor wie de verwachtingsvolle blik van een jong kind dat hoopvol  vraagt wat een stevig gebruikt stuk speelgoed kost kan weerstaan. Alkmaar Centraal maakte ook een rondje en dat resulteerde in deze korte impressie.
Pin It
Bekeken: 3173x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/