De podcast Over Geld gaat over het gezond krijgen en houden van je persoonlijke financiën.

Deze aflevering gaat over de keuzemogelijkheden voor mij als inwoner, vooruitlopend op de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen. De overheid heeft een mooi en duidelijk doel neergelegd. Echter, over de lokale invulling, met tijdslijnen, en een antwoord op wat dit voor de inwoners gaat betekenen bestaat nog erg veel onduidelijkheid! Het energietransitieplan van de lokale gemeenten heeft invloed hebben op keuzes die inwoners nu al moeten maken, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een keuken, wel of niet zonnepanelen, of het vervangen van een CV ketel.

Wil je meer weten over hoe onze regio van het gas af gaat, wat het voor jou (en je portemonnee) betekent, en welke op alternatieven je zeker niet hoeft te rekenen? Luister dan gauw naar deze aflevering!

Over Geld is een podcast van Humanitas en Streekstad Centraal, is iedere maandag tussen 18:00 en 18:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen (zoals: Apple | Spotify | Deezer).
Pin It
Bekeken: 1983x