Rode kruizen bij de afslag van de A9 naar Kooimeer werden zondagmiddag massaal genegeerd, ondanks dat naderend verkeer slecht zicht had op wat er aan de hand was. Vanwege de gevaarlijke situatie heeft de politie controle gevoerd. Dat leverde in vrij korte tijd 65 bekeuringen op en het hadden er nog veel meer kunnen zijn. "Eenzelfde aantal heeft mazzel omdat het niet bij te houden was", aldus de verkeersagent.

Rond 13:30 uur vond een kop-staartbotsing plaats tussen de afslag van de A9 en rotonde Kooimeer. Rijkswaterstaat schakelde meerdere rode kruizen in, mede omdat de plaats van het ongeval voorbij een bocht was. Politie was erbij en zag hoe de kruizen massaal werden genegeerd. Een verkeersagent ging erheen voor controle, schreef zo snel hij kon en noteerde 65 overtreders. "Allen ontvangen binnenkort post van de verkeersofficier, want die gaat bepalen wat de transactiebelasting gaat worden op basis van onze bevindingen". Van invloed zal zijn dat de overtreders geen zicht hadden op wat er gaande was.

"Zonde van je geld maar liever dat dan weer een klapper op een hulpverleningsvoertuig", besluit de verkeersagent.
Pin It
Bekeken: 10674x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/