In het kader van project 'Hotspot' voert Team Verkeer van de Politie Noord-Holland gedurende een aantal weken controles uit op plekken waar relatief vaak ongelukken gebeuren of gevaarlijke situaties ontstaan. In februari is wekelijks, op verschillende tijden en ook onopvallend, gecontroleerd op de Kennemerstraatweg in Heiloo. Bij elkaar werden 583 overtredingen geboekt.

De Kennemerstraatweg is drukke hoofdweg in Heiloo en het gaat daar met regelmaat (bijna) mis, vooral op het stuk tussen de N9 en de Kerkelaan. Team Verkeer heeft dan ook met name op dit traject gecontroleerd op onder andere snelheid, telefoongebruik, verkeersgedrag en het dragen van veiligheidsgordels of valhelmen.

Er werden 562 boetes geschreven voor te hard rijden. De 'winnaar' reed 32 km/u te hard. Verder is drie keer bekeurd voor telefoongebruik, twaalf keer vanwege gebreken aan voertuigen en één keer voor een aanhanger met loszittende lading. Daarnaast waren er twee boetes voor het niet dragen van de autogordel, tweevoor brommen op het fietspad en één voor het met de auto door rood rijden bij de kruising met de Kerkelaan.
Pin It
Bekeken: 1504x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/