Het RIVM meldde dinsdag voor de vierde keer op rij geen ziekenhuisopnames vanwege het coronavirus vanuit regio Alkmaar. Het is de vijfde keer in acht dagen tijd. Het aantal patiënten dat opgenomen is (geweest) blijft voor Alkmaar 49, Heerhugowaard 25, Langedijk en Bergen 16, en Heiloo 9.

Wel werden nieuwe besmettingsgevallen gemeld in elk van de vijf gemeenten. Het totale aantal mensen dat besmet is (geweest) steeg van 334 naar 348. Nationaal ging het aantal bij het RIVM bekende gevallen omhoog met 729 naar 34.134, een relatief laag aantal sinds er uitgebreid getest wordt onder zorgpersoneel buiten ziekenhuizen.

Het aantal gemelde ziekenhuisopnames van covid-19 patiënten steeg met 118 naar totaal 9.897, maar opnieuw is de uitstroom bij IC-afdelingen hoger dan de instroom. Het totaal aantal bewezen en verdachte patiënten is volgens de voorlopige tellingen dinsdagmiddag gezakt van 1.049 naar 1.001.

Het aantal meldingen van overleden coronapatiënten kwam nationaal uit op 165. Een relatief hoog aantal, maar vrijwel alle sterfgevallen vonden al eerder plaats. Zo waren er zondag en maandag "slechts" 75 en 64 meldingen. Het totale aantal bij het RIVM bekende overleden covid-patiënten komt uit op 3.916. Het werkelijke aantal kan echter twee keer zo hoog liggen, gelet op de sterftecijfers van het CBS.
Pin It
Bekeken: 1248x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/