De politie heeft drie verdachten aangehouden voor de ontvoering van een ondernemer. De man werd vorig jaar november urenlang vastgehouden in een huis in Egmond aan Zee. Het slachtoffer wist uiteindelijk te vluchten, toen hij in zijn eigen auto naar Delft werd gebracht.

In televisieprogramma Opsporing Verzocht liet de politie eerder al beelden zien en vroeg het publiek mee te denken. "De afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt", benadrukt een woordvoerder van de politie. "Dit heeft geresulteerd in de aanhoudingen." De verdachten zijn twee mannen en een vrouw uit Delft, Den Haag en België. Meer aanhoudingen worden door de politie niet uitgesloten.

Die bewuste zaterdagavond spreekt de man uit Beverwijk af met een vrouw in Egmond aan Zee. Hij wordt echter overmeesterd door drie mannen en wordt meerdere keren geschopt, maar raakt niet ernstig gewond. Uren gaan voorbij totdat de drie mannen het slachtoffer in zijn eigen auto meenemen naar Delft.  Daar weet hij te ontsnappen.

"Tips blijven welkom", zegt de woordvoerder. De politie is bereikbaar via de Opsporingstipljn: 0800 - 6070. Ook is het mogelijk om informatie anoniem te delen met Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000.
Pin It
Bekeken: 516x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/