De kogel is door de kerk, de actiegroep 'Red het Baafje' kan opgelucht ademhalen, ondertekenaars van de petitie mogen tevreden zijn en nieuwe exploitant Holland Sport kan letterlijk meteen aan de slag. Heiloo behoudt zijn zwembad. Dat heeft de gemeenteraad maandagavond unaniem besloten.

Er is 190.000 euro beschikbaar om het Baafje weer open te krijgen. Er moeten onder andere de nodige reparaties worden verricht. Ook wordt er rekening mee gehouden dat het niet lukt om het water op tijd op temperatuur te krijgen met alleen de zonnecollectoren. In dat geval moet er bijgestookt worden en zal een gasrekening volgen.

De raad complimenteerde zichzelf en wethouder Tromp met het snelle en doortastende handelen. Ook werden de acties vanuit de bewoners geroemd.
Pin It
Bekeken: 456x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/