De politie heeft beelden gepubliceerd van een woninginbraak die op 25 november werd gepleegd in Heerhugowaard. Twee inbrekers drongen rond 18:30 uur via de tuin bij een huis aan de Albert Cuyplaan binnen. Uiteindelijk gaan ze er met zo'n 80.000 euro aan spullen vandoor. De politie hoopt tips te krijgen, want van de daders ontbreekt nu nog ieder spoor.

Op de videobeelden is te zien dat de inbrekers de tijd nemen om hun buit te vergaren. Ze doorzoeken de hele woning en grijpen onder andere dure tassen en sieraden. Het tweetal is donker gekleed, is te zien terwijl ze in de gang bezig zijn. Wanneer ze de woonkamer in lopen en de camera schakelt naar negatief is het gezicht van een van de twee redelijk goed te zien.

Screenshot van video (foto: NH Nieuws)


Eventuele getuigen kunnen de politie bereiken via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of vul een tipformulier in via politie.nl.
Pin It
Bekeken: 1685x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/