Bij een aanrijding vrijdagavond op de Kennemerstraatweg in Heiloo is een inzittende gewond geraakt. Terwijl de verkeerslichten al oranje knipperden botsten twee auto's tegen elkaar op de kruising met de Stationsweg / Kanaalweg. Daarna schoot een van de twee door en ramde een paal aan de zijkant van de weg. Een inzittende van de andere auto is met onbekend letsel door ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis.

Vermoedelijk reed de bestuurder van de zwarte Mazda in zuidelijke richting over de Kennemerstraatweg, een voorrangsweg als de verkeerslichten buiten werking zijn, terwijl de ander overstak. Een berger is ingeschakeld om de zwaar beschadigde auto's mee te nemen.
Pin It
Bekeken: 328x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/