Hij was al geen onbekende in de regio. En nu wordt Ben Tap de nieuwe burgemeester van Castricum. Tap was eerder voorzitter van de afdeling Noord-Holland Noord van Koninklijke Horeca Nederland, en actief bij bij het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid.

Hij kwam opnieuw in beeld toen afgelopen maandag Caroline van de Pol liet weten  af te zien van het ambt. De benoeming van Van de Pol was omstreden. Tijdens haar burgemeesterschap op Terschelling was ze onderwerp van een bestuurscrisis. Ook de avond van haar voordracht in Castricum verliep op het eiland niet vlekkeloos. Zij legde daar begin dit jaar haar taken neer.

Nu is dus Tap voorgedragen. Daarover zeggen de gemeente en de provincie: "Een voordracht voor een burgemeestersfunctie is altijd meervoudig. De aanbeveling van de gemeenteraad in december bevatte de twee beste kandidaten. Dat betekent in dit geval dat de gemeenteraad de heer Ben Tap voordraagt als nieuwe burgemeester van Castricum."

Ben Tap wordt op 28 maart beëdigd.
Pin It
Bekeken: 290x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/