Zaterdag heeft een man kinderen betast en zijn geslachtsdeel getoond bij een basisschool in Heiloo. De politie heeft de volgende dag een verdachte weten aan te houden. Het gaat om een 38-jarige inwoner van Heiloo. Hij zit nog vast voor verder onderzoek.

Na de melding dat een man zijn geslachtsdeel had getoond kon de politie de dader niet meer vinden. De daarop volgende dag zijn agenten naar het schoolplein gegaan om met een gespecialiseerde hond speurwerk te verrichten. "Hierbij was één van de slachtoffers aanwezig", laat de politie weten. "Tijdens dat onderzoek fietste de verdachte voorbij en werd door het slachtoffer herkend. De achtervolging is ingezet en hij werd verderop met licht geweld aangehouden."

"Uit het onderzoek tot nu toe is gebleken dat hij niet alleen zijn geslachtsdeel heeft getoond maar ook dat hij slachtoffers onzedelijk heeft betast", vult de politie aan. Daarbij wordt nadrukkelijk vermeld dat de man niet verbonden is met de school.
Pin It
Bekeken: 470x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/