Bij een huis aan de Gouwe in Heerhugowaard vond woensdagavond rond 20:35 uur een explosie plaats. De politie is op zoek naar eventuele getuigen en beelden. "De knal is vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Bij de explosie is de deur van de woning ontzet en is er een raam kapotgegaan. Gelukkig raakte niemand gewond."

Burgemeester Poorter is op de hoogte gesteld van het incident, kreeg mediapartner NH Nieuws te horen van een woordvoerder van de gemeente. Of hij maatregelen neemt en zo ja welke wordt nog besproken. "Daar komen we later op terug. We staan in elk geval in contact met de politie."

Na meerdere explosies in Alkmaar stelde burgemeester Anja Schouten cameratoezicht in. Bij een huis aan de Olieslagerstraat werd vorige week twee maal een explosief tot ontploffing gebracht en na het instellen van het cameratoezicht nog een derde keer. Toen besloot de burgemeester in overleg om de woning tijdelijk te sluiten. Bij een huis aan de Graveurstraat, een paar 100 meter verderop, vond afgelopen week ook een harde knal plaats, waardoor zelfs de ruiten van de woningen ernaast sneuvelden. Ook daar stelde Schouten voor drie maanden cameratoezicht in.

Mensen die meer over de explosie aan de Gouwe denken te weten kunnen de politie bellen via 0900-8844. Anonieme tips zijn welkom via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000, het Team Nationale Inlichtingen (088-6617734) of het tipformulier op politie.nl. Het zaaknummer is 2024012362.
Pin It
Bekeken: 864x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/