Het Alkmaarse Fallon Hotel is maandagmorgen in alle vroegte overvallen. Dat gebeurde iets na 4 uur. Na de melding kwamen meerdere politie-eenheden ter plaatse en is een zoekslag in de omgeving gemaakt. Daarbij is onder andere een speurhond ingezet. De dader kon desondanks ontkomen.

Medewerkers van het hotel kunnen niet veel informatie geven over de gebeurtenissen, ook om het politie-onderzoek niet in de weg te zitten. "De overvaller is het hotel bruut binnengedrongen en de nachtportier is daarbij overmeesterd", zegt medewerker erover tegen mediapartner NH. Er is een geldbedrag buitgemaakt, over de hoogte daarvan is momenteel nog niets bekend. (tekst loopt door onder de foto)

Meerdere politie-eenheden kwamen na de overval ter plaatse.


Via burgernet is een signalement verspreid. Daarin wordt melding gemaakt van een licht getinte jongen van ongeveer 1,75 tot 1,80 meter lang met een licht gezet postuur, die volledig in het zwart gekleed ging. Ook heeft de politie buurtbewoners gevraagd om eventuele camerabeelden beschikbaar te stellen. De beelden van de bewakingscameras van het hotel zullen door de recherche worden onderzocht.

The Fallon Hotel is gevestigd in de voormalige gevangenis Schutterswei, aan de Prins Bernhardlaan in de Alkmaarderhout.
Pin It
Bekeken: 2140x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/