Voor de derde keer op rij is het misgegaan in de Alkmaarse Olieslagerstraat. Want ook in de nacht van zaterdag op zondag ging daar weer een explosief af. Vermoedelijk vuurwerk; de schade is beperkt, maar dat het dus toch weer zover was, ondanks camerabewaking in de straat, geeft geen prettig gevoel voor de bewoners van het buurtje.

Zondagochtend is het forensisch team van de politie aanwezig om onderzoek te kunnen doen op de plek van de ontploffing. Daarbij worden ook spullen veiliggesteld voor nader onderzoek. "Nadat de hulpdiensten werden gealarmeerd is direct een onderzoek gestart", laat de politie weten. "Bij de ontploffing raakte niemand gewond."

Getuigen ter plaatse bevestigen aan Streekstad Centraal dat het weer om hetzelfde stukje straat gaat. In de nacht van maandag op dinsdag ging daar ook al een explosief af bij de woning die nu ook het doelwit was. Het knalde opnieuw op donderdag, dichtbij hetzelfde huis.

Tegenover de woning is door de gemeente een camera geplaatst om herhaling te voorkomen, maar die hield de daders dus duidelijk niet tegen. Ze hebben zich na de aanslag uit de voeten gemaakt, richting de Laan van Brussel. "Meerdere eenheden hebben een zoekslag in de omgeving gemaakt", zegt de politie daar nog over. Gezocht werd daarbij naar 'één of twee donker geklede personen'. Maar, zegt de politie: "Niemand werd aangetroffen."
Pin It
Bekeken: 1633x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/