Zaterdagavond zijn de hulpdiensten in Alkmaar groots uitgerukt vanwege een brand in parkeergarage de Mare in Alkmaar. Volgens de melder hebben jongeren een bankstel dat in de garage stond in brand gestoken. Het resultaat was een flinke rookontwikkeling en de grote opkomst van de hulpdiensten. Ook werd het afsteken van vuurwerk gemeld.

Meerdere bewoners van de appartementen boven het winkelcentrum die hun auto in de parkeergarage hebben staan en poolshoogte kwamen nemen werden door de politie weer naar hun woning gestuurd vanwege de veiligheid.

De brandweer had het vuur snel onder controle en verrichtte metingen om te kijken of er giftige stoffen vrij waren gekomen. Supermarkt Vomar werd vanwege de rookontwikkeling ontruimd. Er is niemand gewond geraakt.
Pin It
Bekeken: 1518x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/