De ernst van een ongeluk is soms moeilijk vooraf in te schatten. Een auto in de sloot, dat kan heel verkeerd aflopen - en dus wordt in zo'n geval groot alarm geslagen. Zo ook donderdagmorgen in Heerhugowaard. Zelfs de traumahelikopter was al in de lucht. Maar gelukkig bleek de ernst van de situatie in dit geval mee te vallen, al moet de auto als verloren worden beschouwd.

Het ging donderdag mis langs de Steigerdijk in Heerhugowaard. Daar was de auto woensdagavond door de eigenaar geparkeerd en die had het voertuig daarbij in de eerste versnelling gezet zonder de handrem aan te trekken, vertelt een getuige aan Streekstad Centraal. Dit in verband met de stevige vorst van deze week. Donderdag stapte de autobezitter vervolgens via de passagierskant in, omdat er aan de andere kant geen ruimte was, zonder acht te slaan op die eerste versnelling. De auto begon te rollen en eindigde in de sloot.

De autobezitter kon zichzelf in veiligheid brengen. Toch was de ambulance toen al opgeroepen en dus ook de traumahelikopter. Die konden weer worden afgemeld. Wel moest een berger ter plaatse komen om de auto uit het water te takelen en af te voeren.
Pin It
Bekeken: 1528x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/