De politie heeft nog niemand aangehouden voor een gewapende woningoverval in de Alkmaarse binnenstad. Vorige maand drongen twee onbekende mannen een huis binnen aan de Baangracht. Niemand raakte daarbij gewond. Ook werd geen buit meegenomen.

"Het onderzoek is nog in volle gang", vertelt politiewoordvoerder Joey Brink na vragen van onze redactie. Over de situatie op de Alkmaarse Baangracht is niet veel bekend. Vooralsnog gaat de politie uit van twee verdachten, maar het zouden er ook drie kunnen zijn. Op woensdagavond 13 december dringen mannen het bewuste huis binnen. Het is onduidelijk wat precies in de woning is gebeurd. Daar wil de politie niks over zeggen vanwege het onderzoek. Wat we wel weten is dat er geen buit wordt meegenomen, dat een bewoonster aanwezig was en zij niet gewond raakte. (Tekst gaat verder onder de foto)

De politie was al snel ter plaatse en startte een onderzoek.


Van twee overvallers is een gedeeltelijk signalement bekend. Het zou gaan om een lichtgetinte man van 1.73 meter met zwarte krullen en een vlassig snorretje. Tijdens de overval droeg hij een zwarte jas, bivakmuts en handschoenen. De andere had ook een zwarte jas, bivakmuts en handschoenen aan. Hij is met zijn 1.80 meter wat langer dan de eerste voortvluchtige.

De verdachten renden na de overval weg in de richting van het Kennemerpark. "We kunnen geen update geven in deze zaak", benadrukt Brink. Informatie kan gedeeld worden via 0900-8844. Of anoniem door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1241x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/