De Companeros Motorcycleclub heeft geen recht op schadevergoeding van gemeente Heiloo. Na de bestuursrechter heeft ook het gerechtshof in Amsterdam bepaald dat de beëindiging van de huur- en opstalovereenkomst met de motorclub rechtmatig was.

Gemeente Heiloo zegde de huur- en opstalovereenkomst met de Companeros op omdat hun clubhuis werd gebruikt door de Hells Angels, een club die sinds 15 juli 2022 verboden is in Nederland. De motorclub ging in verweer en wilde schadevergoeding, maar ving zowel bij de gemeente als de kantonrechter bot. Een hoger beroep mocht dus ook niet baten.

Vanaf de start van de verhuur en in de overeenkomsten voor huur en opstal is aangegeven dat Companeros geen aanspraak kon  maken op een vergoeding, als de gemeente tot opzegging over zou gaan. Het gerechtshof oordeelde dat er geen reden is om een uitzondering te maken. Bovendien acht het hof de reden van de opzegging rechtmatig.

Companeros Motorcycleclub heeft het recht om binnen drie maanden in cassatie te gaan. De gemeente Heiloo wacht af.
Pin It
Bekeken: 394x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/