In het Alkmaarse Ringers Winkelcentrum is zaterdagmiddag brand geweest. In een van de winkels had een accu vlam gevat. De brandweer werd opgeroepen en bezoekers werden opgeroepen om naar buiten te gaan. Na ongeveer een uur werd het winkelcentrum weer geopend.

"Er was brand in een accu. Het was een klein brandje maar er was wel aardig wat rook", licht Tjeerd Kuiper, woordvoerder van de Veiligheidsregio, toe. Omdat het om brand in een winkelcentrum ging, schaalde de brandweer op naar middenbrand, maar de opschaling bleek uiteindelijk overbodige luxe. "De accu is in een emmer water naar buiten gebracht. Ambulancepersoneel heeft vijf personen nagekeken die last van de rook hadden, maar ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis."

"Het gebouw is geventileerd en na een uur weer vrijgegeven, zodat iedereen weer naar binnen kon." Handhavers van de gemeente zorgden ervoor dat niemand het winkelcentrum in ging voordat de kust veilig was.


Pin It
Bekeken: 1782x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/